21 aprilie 2018
Politica de confidentialitate

Colectarea datelor

Prin utilizarea aplicatiilor de pe site-ul Reinnoirii Carismatice Catolice din Romania sunteti de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal furnizate in mod voluntar de catre dumneavoastra. Data cu caracter personal se refera la o persoana fizica romana identificabila. Prin stocarea datelor se intelege pastrarea datelor oferite in mod voluntar de catre dumneavoastra pe orice fel de suport si pe o perioada de timp nelimitata. Prin prelucrarea datelor intelegem suma operatiunilor care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal (ex.: colectare, inregistrare, organizare, extragere, stocare, stergere).
Reinnoirea Carismatica Catolica din Romania nu va transmite nici un fel de date catre terti decat in conditiile prevazute de legea romana si numai dupa notificarea dumneavoastra explicita si directa.
Atat Politica de Confidentialiate cat si Termenii si Conditiile sunt supuse legislatiei din Romania. 

Am luat cunostinta de drepturile pe care le am potrivit art. 12-18 din Legea 677 (2001 - pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date):
- Dreptul de a fi informat in legatura cu identitatea operatorului, scopul colectarii datelor si destinatarii acestora
- Dreptul de acces la date si de a fi informat, la cerere, daca acestea sunt prelucrate sau nu, in ce scop si de catre cine
- Dreptul de interventie asupra datelor, in sensul rectificarii, actualizarii, blocarii sau stergerii acestora
- Dreptul de opozitie, in cazul in care nu doresc prelucrarea acestora de catre operator sau terti
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
- Dreptul de a ma adresa justitiei
Daca doriti informatii despre stocarea, prelucrarea sau despre datele dumneavoastra personale va rugam a ne contacta la adresa:  contact@reinnoirea-carismatica.ro 

Angajamentul de pastrare a confidentialitatii

Siteul nostru respecta confidentialitatea si trateaza informatiile despre utilizatori intr-un mod responsabil.
Toate datele personale (de exemplu, nume, adresa, detalii de contact, detalii profesionale) pe care ni le furnizati, atunci cand va inregistrati pe site sau atunci cand va abonati la diverse servicii oferite de noi, sunt protejate si sunt folosite doar in scopul de a imbunatati comunicarea cu Dvs..
De asemenea, in scopul de a ne imbunati serviciile putem structura informatii si statistici, pe care le putem oferi si unor terti. Aceste statistici nu includ informatii care sa permita in vreun fel identificarea unor persoane individuale.

In cazul in care politica noastra de confidentialitate se modifica, schimbarile va vor fi anuntate fie prin comunicare directa cu dumneavoastra, fie vor fi postate pe siteul nostru web. Va vom anunta orice fel de astfel de modificare, inainte de a folosi vreo informatie despre dumneavoastra intr-un mod care nu a fost descris anterior in angajamentul nostru de confidentialitate. In momentul in care survine o astfel de schimbare, dumneavoastra veti putea alege daca doriti sau nu ca informatiile dumneavoastra sa fie folosite in noul mod.

Newsletter
Newsletter
 
Evenimente
A IX-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat
22 iunie 2017.

În zilele 27-28 mai 2017, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni, a avut loc  a IX-a Întâlnirea Națională a Comunității Magnificat, comunitate care face parte din Reînnoirea Carismatică Catolică, care este un „curent de har” pentru reînnoirea întregii Biserici. Iar în Solemnitatea Rusaliilor celebrate la Roma în Piața Sf. Petru cu ocazia Jubileului de Aur al Reînnoirii Carismatice Catolice, Papa Francisc a reamintit și a subliniat faptul că Reînnoirea Carismatică Catolică nu este o asociație, ci un „curent de har”.


A 40-a Convocare Națională a Reînnoirii în Duhul Sfânt, la Rimini
20 aprilie 2017.

„Bucurați-vă: Domnul a înfăptuit! Strigați de bucurie: Domnul și-a arătat măreția” (cf. Isaia 44,23) este tema celei de-a 40-a Convocări Naționale a Grupurilor și a Comunităților Reînnoirii în Duhul Sfânt. A 40-a Convocare, din 2017, cade în a 50-a aniversare a nașterii Reînnoirii în lume. Se va desfășura în perioada 22-25 aprilie la Târgul din Rimini, Italia, și prevede un program bogat, o mare adunare de rugăciune și de evanghelizare în patru zile, în cursul cărora se vor alterna mărturii, conferințe, momente de rugăciune comunitară carismatică, cu o atenție specială acordată celor aflați în suferință, celebrări euharistice, „Rugul aprins al milostivirii” dedicat tinerilor, familiilor și preoților.


A patra predică de Postul Mare 2017 a părintelui Raniero Cantalamessa
4 aprilie 2017.

Am reflectat în primele două meditaţii de Postul Mare despre Duhul Sfânt care ne introduce la adevărul deplin despre persoana lui Cristos, făcându-ne să-l proclamăm Domn şi Dumnezeu adevărat. În ultima meditaţie am trecut de la cine este Cristos la ce face Cristos, de la persoana sa la acţiunea sa, şi îndeosebi cu privire la misterul morţii sale răscumpărătoare. Astăzi ne propunem să medităm despre misterul învierii sale şi al învierii noastre.


A treia predică de Postul Mare 2017 a părintelui Raniero Cantalamessa
27 martie 2017.

În precedentele două meditaţii am încercat să arătăm cum Duhul Sfânt ne introduce la „adevărul deplin” despre persoana lui Cristos, făcându-ni-l cunoscut ca „Domn” şi ca „Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat”. În meditaţiile care au mai rămas atenţia noastră, de la persoană se mută asupra acţiunii lui Cristos, de al existenţă la acţiune. Vom încerca să arătăm cum Duhul Sfânt luminează misterul pascal şi în primul rând, în această meditaţie, misterul morţii sale şi al morţii noastre.


A doua predică de Postul Mare 2017 a părintelui Raniero Cantalamessa
27 martie 2017.

Continuăm, în această meditaţie, reflecţia despre rolul Duhului Sfânt în cunoaşterea lui Cristos. În această privinţă nu se poate să nu fie amintită o dovadă în desfăşurare astăzi în lume. Există de mult timp o mişcare numită a „Evreilor mesianici”, adică a evreilor-creştini. („Cristos” şi „creştin” nu sunt decât traducerea greacă a ebraicului Mesia şi mesianic!). O estimare aproximativă vorbeşte despre 150 de mii de aderenţi, împărţiţi în grupe şi asociaţii diferite între ele, răspândiţi mai ales în Statele Unite, în Israel şi în diferite naţiuni europene.


Buletin ICCRS

Buletin ICCRS

 

Va recomandam
Efuziunea Duhului Sfant
Profeti in Reinnoire
Îndrumarea spirituală

 

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2009 Reînnoirea Carismatica Catolica Romania