19 septembrie 2018
View Article
03

Încă din anul 2004, Buletinul ICCRS al Slujirii Reînnoirii Carismatice Catolice Internaționale (ICCRS), care apare bilunar, a fost tradus în limba română prin grija Comunităţii Magnificat din România. Din 2009 toată colecţia a fost pusă la dispoziţie on-line pe site-urile www.reinnoirea-carismatica.ro  şi  www.comunitateamagnificat.ro, pentru toti cititorii de limba română din ţară şi de peste hotare.
Începând cu luna ianuarie 2012, versiunea în limba română a Buletinului ICCRS este publicată integral şi pe site-ul www.iccrs.org, devenind astfel publicaţie oficială în limba română a Biroului Slujirii Reînnoirii Carismatice Catolice Internaţionale, alături de limbile engleză, spaniolă, italiană, franceză, portugheză, germană şi arabă. Este o onoare pentru noi faptul că şi limba română este una dintre limbile oficiale de publicare a Buletinului ICCRS de către Biroul Internaţional al Reînnoirii Carismatice Catolice.
Biroul ICCRS (International Catholic Charismatic Renewal Services) este structura principală de coordonare şi de slujire a Reînnoirii Carismatice Catolice (RCC) la nivel mondial, fiind o organizaţie ce funcţionează în cadrul Consiliului Pontifical pentru Laici, unul dintre dicasterele Sf. Scaun.

Comentarii
Deocamdata nu sunt comentarii, insa poti fi primul care publica unul.

Publica un comentariu

Name (required)

Email (required)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2009 Reînnoirea Carismatica Catolica Romania