23 februarie 2019
View Article
01
Aniversare carismatică - 10 ani de Viaţă în Duh la Braşov

      La sfârşitul lunii septembrie, Comunitatea "Viaţa Nouă în Duhul Sfânt" din Braşov, care reuneşte fraţi şi surori de limba română şi maghiară, a trăit un moment  aniversar important în drumul ei cu Domnul.
      Membrii comunităţii au sărbătorit 10 ani de la primul Seminar de Viaţă Nouă în Duhul Sfânt, organizat la Braşov , şi deci de la naşterea comunităţii. Dar cum din  2000 până astăzi seminarul a fost organizat în fiecare an, la sărbătoare s-au reîntâlnit 10 generaţii de participanţi la seminar, participanţi cărora Domnul le-a schimbat viaţa.
      La eveniment au participat  peste 200 de persoane, între care şi invitaţi din Bacău, Bucureşti, Sfântul Gheorghe, Târgu Mureş, Târgu Secuiesc, din alte comunităţi  aflate în legătură cu comunitatea din Braşov.
      După salutul adresat participanţilor de organizatori şi prezentări, pe parcursul întregii zile, într-o atmosferă de bucurie şi recunoştinţă, toţi cei prezenţi s-au bucurat de  un program plin evenimente: rugăciune de laudă şi de mulţumire adusă lui Dumnezeu,  prelegeri despre esenţa faptului de a sărbători împreună şi puterea comunităţii, mărturii, slujire pentru bolnavi, agapă fraternă şi Adoraţie. La eveniment au fost prezenţi mai mulţi preoţi, Pr. Szenegeto Istvan, Pr. Nagy Gyorgy Attila, Pr. Ciprian, Pr. Birman, Pr. Victor-Emilian Dumitrescu, care au concelebrat Sfânta Liturghie pentru toţi invitaţii.
      Aşa cum a reieşit din mărturiile şi împărtăşirile celor prezenţi, mărturii  pline de bucuria reîntâlnirii, Domnul  a deschis un drum în toţi aceşti ani în viaţa comunităţii, un drum pe care aceasta a experimentat puterea comunităţii care se roagă, minunile şi vindecările prin puterea Duhului Sfânt, bucuria de a sluji aproapelui, dorinţa de a trăi iubirea lui Dumnezeu şi redescoperirea drumului către El.
      Membrii comunităţii din Braşov şi-au exprimat din nou, cu această ocazie, dorinţa de a fi fideli vieţii comunitare şi exigenţelor pe care aceasta o implică şi au făcut o evaluare a drumului comunitar făcut în toţi aceşti ani.
      Întâlnirea s-a încheiat seara, în aceeaşi atmosferă fraternă, cu cântece de bucurie şi recunoştinţă,  întreaga comunitate fiind conştientă că Domnul o conduce spre o nouă etapă şi noi provocări  pe drumul pe care s-a angajat.

Comentarii
Deocamdata nu sunt comentarii, insa poti fi primul care publica unul.

Publica un comentariu

Name (required)

Email (required)

Website

CAPTCHA image
Enter the code shown above:

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2009 Reînnoirea Carismatica Catolica Romania