14 noiembrie 2018
View Archive

Entries for decembrie 2009

23
Cardinalul Cordes şi mişcările ecleziale
Papa Benedict al XVI-lea l-a felicitat pe Cardinalul Josef Cordes cu ocazia împlinirii a 75 de ani. Preşedintele Consiliului Pontifical Cor Unum este apreciat în mesaj pentru sprijinul dat noilor mişcări din Biserică şi pentru diversele sale contribuţii aduse de-a lungul timpului. "Nici nu mai îmi amintesc când ne-am cunoscut prima oară", scrie Pontiful, amintind de lunga prietenie cu Cardinalul, amândoi făcând parte într-o vreme din Conferinţa Episcopală Germană, înainte să fie chemaţi să slujească în Curia Romană.

[Cititi restul articolului...]

13
Episcop din Comunitatea Emanuel consacrat în Vatican
Cardinalul Tarcisio Bertone, secretarul de stat al Vaticanului, a consacrat sâmbătă, 12 decembrie, trei Episcopi în Bazilica San Pietro. Printre noii episcopi se află şi unul dintre colaboratorii Papei Benedict al XVI-lea, Mons. Jean Laffitte, de 57 de ani, care provine şi aparţine unei comunităţi din Reînnoirea Carismatică Catolică, mai exact Comunităţii Emanuel.

[Cititi restul articolului...]

02

În această pagină puteţi afla de acum înainte programul Seminariilor de Viaţă Nouă în Duhul Sfânt care se desfăşoară în România, seminarii organizate de comunităţile şi grupurile de rugăciune carismatice din întreaga ţară. Fiecare seminar va fi anunţat înainte de perioada de înscriere, cu informaţii complete, locul, durata şi date de contact pentru înscriere.

[Cititi restul articolului...]

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2009 Reînnoirea Carismatica Catolica Romania