20 martie 2019
Biblioteca

Cărţi
În această secţiune a bibliotecii aveţi acces la mai multe categorii de cărţi în format electronic: cărţi care au fost tipărite şi nu mai sunt disponibile pe piaţă,  alte cărţi disponibile în format electronic pe acest site prin bunăvoinţa diverşilor editori sau cărţi care au fost destinate să rămână în format electronic. Nu toate cărţile  postate au textul integral.
În cazul traducerilor acestea au fost realizate în cadrul RCC Romania.
Cărţile sunt dispuse în ordinea alfabetică a autorilor.
Cărţile au copyright, copierea şi multiplicarea lor în scopuri comerciale este interzisă prin lege.
Detalii...

Buletin ICCRS
International Catholic Charismatic Renewal Services publică un newsletter (buletin) trimestrial în mai multe limbi, conţinând ştiri, articole, interviuri sau materiale formative foarte apreciate în întreaga Reînnoire Carismatică Catolică.
In această secţiune găsiţi arhiva în limba română a acestui buletin, arhivă care acoperă perioada 2004-2008 şi care continuă să fie actualizată.
Pentru arhiva completă 1994-2008  a buletinului în engleză sau alte limbi vizitaţi www.iccrs.org , secţiunea Newsletters.
Detalii...

Articole si studii
Materialele din această secţiune sunt organizate tematic, pentru a putea fi regăsite şi consultate cu uşurinţă.
Detalii...

Mărturii
Această pagină conţine mărturii ale fraţilor şi surorilor care au experimentat  întâlnirea cu Domnul şi cu Duhul său Sfânt, prin slujirea Reinnoirii Carismatice Catolice.
Detalii...
 
Video
Documente video de la întâlnirile Reînnoirii Carismatice Catolice din Romania.
Detalii...

Newsletter
 
Prima predică de Postul Mare 2019 a părintelui Raniero Cantalamessa
18 martie 2019.
Continuând reflecţia începută în Advent despre versetul din psalm: „Sufletul meu e însetat de Dumnezeul cel viu” (Ps 42,2), în această primă predică de Postul Mare aş vrea să meditez cu voi despre condiţia esenţială pentru „a-l vedea” pe Dumnezeu. Conform lui Isus, ea este curăţia inimii: „Fericiţi cei curaţi cu inima, pentru că ei îl vor vedea pe Dumnezeu” (Mt 5,8), spune într-una din fericirile sale.
Un nou organism pentru Reînnoirea Carismatică la nivel internațional
5 noiembrie 2018.
Sfântul Scaun înființează un nou organism care să ofere "o slujire nouă, unică și internațională nevoilor Mișcării Catolice de Reînnoire Carismatică în cadrul Bisericii".
Preoții Diecezei de Chișinău s-au întâlnit cu Salvatore Martinez
27 septembrie 2018.
După celebrarea jubileului reînnoirii în Duhul Sfânt la Catedrala din Chișinău, luni, 24 septembrie 2018, a fost sărbătorită, la sediul Rinnovamento nello Spirito din Chișinău, și ziua spiritualității, alături de Preasfințitul Anton Coșa și preoții din Dieceză.
A X-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat – moment aniversar
24 mai 2018.
În week-end-ul 19-20 mai, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni a avut loc cea de-a X-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat, la care au participat peste 180 de frați, membri sau invitați, sosiți din cele cinci fraternități ale comunității din România: București, Bacău, Râmnicu-Vâlcea, Popești-Leordeni și Alba Iulia.
În acest an aniversar, titlul întâlnirii a fost „Pentru că lucruri mari a făcut Domnul!”, inspirat din imnul Magnificat, cântul plin de bucurie al Sfintei Fecioare Maria, invitație pentru toți cei prezenți la a face memoria faptelor cu adevărat minunate ale lui Dumnezeu cu Comunitatea Magnificat din România, acum când se împlinesc 15 ani de la constituirea primului grup de rugăciune al comunității cu binecuvântarea arhiepiscopului Ioan Robu.
A IX-a Întâlnire Națională a Comunității Magnificat
22 iunie 2017.

În zilele 27-28 mai 2017, la Mănăstirea Părinţilor Carmelitani Desculţi din Ciofliceni, a avut loc  a IX-a Întâlnirea Națională a Comunității Magnificat, comunitate care face parte din Reînnoirea Carismatică Catolică, care este un „curent de har” pentru reînnoirea întregii Biserici. Iar în Solemnitatea Rusaliilor celebrate la Roma în Piața Sf. Petru cu ocazia Jubileului de Aur al Reînnoirii Carismatice Catolice, Papa Francisc a reamintit și a subliniat faptul că Reînnoirea Carismatică Catolică nu este o asociație, ci un „curent de har”.


Buletin ICCRS

 

Efuziunea Duhului Sfant

 

Termeni de Utilizare   |  Politica de confidentialitate
Copyright 2009 Reînnoirea Carismatica Catolica Romania